Ja det var ett tag sen.....

Ligger inte direkt på topp-priolistan att blogga. Har haft fullt upp med en massa pådrag känns det som. Vi har bytt bil och gormat, vart en sväng på IKEA och bara allmänt fått livet att funka. Idag är det tisdag och det brukar ju vara en rätt så körig dag. Men jag känner att jag tar en paus och tänker (efter jag bloggat) se ett avsnitt av Greys....laddat hem men inte hunnit se.....spännande!

Har inte mycket fantasi idag så jag kollar nog på Dr Snygg istället!

Återkommer och då ska jag försöka lägga upp lite bilder!
Ha de

Äntligen onsdag....

Men jag kan inte påstå att jag känner mig nå mycket pigg å rask idag. Kan ha och göra med den mat jag nu äter....känns lite som att jag inte får i mig nog med kalorier så här vid luchen. Men jag tror det beror på att jag tidigare stoppade i mig för många och att kroppen reagerar på det, eller ja tror och tror, jag vet ju det med det enkla faktumet att vågen talar om det för mig! Men nu är det skärpning (igen) och jag förväntar mig resultat.

Men som sagt onsdag är det med allt vad det innebär. Henrik jobbar natt och sover de andra barnen på skola resp förskola så det är bara jag och Limpan i det härliga vädret. Vi har just ätit och nu väntar jag på den STORA kaffekoppen så jag orkar gå ut igen, Syrran kommer och ska va med på boxen idag,äntligen, och det ska bli riktigt najs!

Nej bäst att gå till tvättstugan en sväng så inte monstrena där inne tar över helt så hela huset blir till ett enda tvättberg!


Ha de


Btw fortfarande lite irro......

21/4 Tisdag

Hm...fortfarande lite irriterad på den där tonåringen...men det blir nog bra. Idag är då Hanna tillbaka på dagis efter påsklovet och det tyckte hon var riktigt skönt. Hon har hunnit bli lite less på sin lillebror. Linus njuter oxå av att vara ensamen och det är ju bra.De stora trollen är ju oxå tillbaka i verkligheten.....

Igår var jag på ett föräldramöte inför starten i förskoleklassen, som det så fint heter, och vi hälsades välkommna som "nya" föräldrar! Jag började fundera och insåg att det är 11 år sen Sara började på 6-års.....jag känner mig inte som en "ny" förälder i skolverksamheten. Har ju hunnit igenom Saras hela grundskoletid och lite till , nu börjar det alltså om! Nåväl nya tag bara och hoppas på det bästa. Råneskolan är en väldigt bra skola enligt mig och det jobbar några HELT underbara Lärare där. Man känner verkligen att man har stöd från både rektorer och övrig personal där. Alla jobbar vi mot samma mål och det känns bra! Tänker dock passa på att vara klassförälder under något av de två/tre första åren så jag slipper vara det i sexan då allt med skolresor odyl ska fixas, man blir visst klokare med åren!

Idag väntar då barngympa för småtrollen och senare gympa för mig. Det ska bli skönt att bränna lite pluskalorier!

Ha de

19/4 Söndag

Ja så har vi vart på Leos....trött och sliten nu eftersom klockan e mycket. Sen är jag arg på den ene tonåringen.....grrrrrr!


Återkommer imorgon med roligare uppdatering!

Ha de

Btw....har lyckats slarva bort hemtelefonen.....en trådlös variant...borta och den piper inte då man söker den.....måste nog köpa en ny, en sån som sitter fast i väggen!

Suck


Fredag 17/4

Nu är det inte länge kvar till valborg, känns bra faktiskt. Trots att vi har ENORMA snömängder kvar så känns det ändå bra. Förra året denna tiden var det inte alls så mycket snö som nu.

Idag ska jag lalla på lite hemma. Hälsa på nå folk!!! Sen ska jag bara njuta av att det är helg och min sambo är ledig. Vi ska nog inte göra nå spec förutom Söndag då vi ska på 1års kalas. Världens snyggaste Hampus fyller ju då!

Nu hänga lite tvätt och dammsuga lite så vi blir redo för avfärd!

Ha de




Hampus!


Nu är det nog!

Nu börjar den smala vägen för mig....IGEN, bästa bantartipset för dagen....
Klä av dig naken stå framför en helfigurspegel och hoppa......jag lovar det biter!

Sprungit idag!


Ha de

Tillbaka!

Jopp nu ska jag uppdatera lite. Jobbade ju på Skärtorsdagen och sen for vi till Pålkem på den långa Fredagen. Vi stack vid åtta på morgonen och jag kan säga att det var lite suddigt i ögonen. Men det gick bara bra. Jag var vaken till elva på fredag kväll och det var väldigt lätt att somna kan jag säga!

Vi har haft det jättehärligt över påsken med god mat och trevligt sällskap. Mycket skoterkörning och sedan en hel del bastubadande. Ungarna hade det skitroligt och det var inga problem med att sova borta. Vädret var ju tyvärr inte det bästa men det var varmt iaf. Jag hann med att köra fast jävligt illa i ett krondike.....men men då fick ju herrarna i sällskapet nåt att prata om, ja det var så illa så vi fick dra lös Polarisen med Farfars 5900! Kan ju påstå att jag vart riktigt förbannad....
Det enda som skuggade påsken var ett ettrigt majsjukevirus som följde mned från Lule....men i vår familj var det bara Krille som blev drabbad.

Men allt detta ätande har satt sina spår, inte fysiskt tack och lov, men däremot psykiskt. Ja vi kom ju hem på söndag kväll och sen skulle jag jobba natt på Måndag. Vi fick besök på Måndag fm så det blev INGEN motion den dagen förutom reklamskiten! Så på Tisdag for jag på gympan, trots att den slutar 20,30 och jag skulle jobba 21....det gick bra kom inspringande på FB med blött hår och andan i halsen, men jag hade iaf tränat! Sen igår var det ju box, tack och varde lov för hård fysisk träning. Jag mår bra av det!

Nu ska jag lägga upp lite bilder och sen ska jag fixa oss lite, det är nämligen 2 av mina vänner som fyller år idag.
Angelika blir 25år och Elin blir 34 år  så Hipp Hipp Hurra för dom!



Ha de



Hanna på pimpeltävling i Pålkem



Linus på samma tävling



Krille vill inte vara med på bild....



Här väntar vi på kockarna....



Kockarna!

Baka, baka liten kaka....

Ja här sitter jag å väntar på att min bärkaka ska gräddas färdigt så att jag kan ge mig i kast med banankakan.....mycket bakande känns det som men vi behöver fika i Pålkem i helgen. Ska jobba imorgon natt så jag MÅSTE göra färdigt detta idag. I morgon ska vi packa och lasta så då blir det inget bak.

Annars är allt som vanligt, träning, städning och mycket lall...................
Nu ringde timern så bäst att gå.Kommer kanske ett inlägg imorgon annars på söndag och då med glada påskbilder!

Ha de och GLAD PÅSK! (om jag inte hinner imorgon)

...


Hanna och Bure vid Kvarnbäckskojan



Min största och min minsta bebis!



Krille som aldrig vill vara med på bild!

Alla dessa barn som kallar mig mamma, de som gör livet något värt. Barnen som ger mig så oerhört mycket glädje men som även ger mig bekymmer och gör så att jag får gråa hår. Alla de stunder de vill vara med oss är jag tacksam för, alla de gånger de väljer polarna först förstår jag.

Älskade ungar, de bästa vi har!

6/4

Ja så var det påskveckan med alt vad det innebär. Var igår och planerade maten för helgen och det kan jag säga att den inköpslistan var inte kort! God mat och trevligt sällskap, ja det är väl det påsken går ut på. Det ska då bli skönt att komma iväg iaf. Har en massa måsten innan fradag dock och sen har jag just lovat att jobba natten mot fredag.....nåväl det är ju bra pengar och nog fixar jag det. Får sova på vägen upp och sen lär ju alla vara trötta av all frisk luft så jag smälter bara in i mängden! Min älskade sambo har tagit kompledigt HELA torsdag så vi kan lasta och jag får sova ordentligt innan jag far å jobbar! Nu ska jag ta itu med en del måsten.


Måste bara säga GRATTIS EVA!



Ha de

Solig Söndag

Vilket väder det är ute.....våren visar sitt vackra ansikte och plötsligt känns det mesta enkelt. Om nån säger att man inte blir påverkad av vädret så ljuger dom. Har egentligen en hel del att göra idag men det känns som att jag struntar i det just nu. Ska bara äta lite frukost och sedan ska vi gå ut och njuta av dagen ett tag. Klockan ett ska vi vara på kalas så nån timme hinner vi med.

Ha de bra och njut av vädret!

Dålig uppdatering.....jag vet

Men det har varit rätt så mycket i veckan känns det som, jobbat två nätter och hunnit med nå möten och dessutom hållt igång familjen. Jag var dock och sprang på tosdag ett tag efter jag klivit upp. Trodde att det skulle gå riktigt dåligt med tanke på dålig träning och denna envisa förkylning, men det gick riktigt bra. Hostade visserligen en hel del vid hemkomsten men skit i det!

Igår var vi mest ute hela dagen. For med skotrarna och satte ut gäddsaxar, det var siste chansen för H jobbar nu ihelgen och em hela veckan och nästa helg är det ju påsk så då hinner man ju inte det. Nåväl det var en lyckad dag på alla vis. Fyra gäddor och glada barn. Sen var vi bjudna på middag i Nickbyn, blodpalt var det som stod på matsedeln och det var gott och riktigt trevligt. Ungarna busade på och var riktigt trötta då vi for hem.

Idag ska jag städa och tvätta för det har varit låååååg prio på det i veckan, tyvärr har jag inget hembiträde som kan plockas fram vid behov så det jag inte hinner göra är vackert kvar tills jag har tid!

Imorgon blir det kalas och allt vad det innebär sen ska matsedeln för påsken planeras på Bergnäset! Det blir nog bra men det känns som dygnet behöver fler timmar om jag ska hinna med allt jag tänkt!


Nu ska jag vrida igång stereon och kramas med dammsugaren....

Ha de









RSS 2.0