Sista junidagen för detta året

Så går vi in i en ny månad, högsommar med förväntningar och ledighet. Många planer som stöps faller om intet och livet ger dig en känga, allt hänger i en skör tråd och det krävs inte så mycket för att det ska brista.

Så var rädd om de du älskar och ta ingen för givet, visa dina barn att de gör dig stolt och uppmuntra deras fina egenskaper. Ta livet för vad det är och lägg alla krav på perfekta hem, perfekta semestrar och materiella ting åt sidan för i slutändan räknas det ändå inte. 
Njut idag utan planer för morgondagen, för om du inte tar till vara på nuet så går du miste om delar av ditt liv.

Jag hoppas att mina barn kommer minnas denna sommar med samma glädje som jag minns mina bardoms sommardagar. Det var alltid soligt och man hade aldrig tråkigt.....och mamma du var alltid där!


Ha de

29/6

Härligt med sommar, ja visst är det men ibland måste man vara inne och göra en massa måsten även om solen lyser som aldrig förr. Det som känns jobbigt är all denna matlagning som man måste göra hela tiden. Mätta barn är trevliga barn!

Idag har Sara och Sandra åkt till syrran (Sandra är syrrans) för att stanna där till på fredag då de tänker komma till oss igen, vi har nog delad vårdnand på dessa otroligt trötta tonåringar, idag steg dom upp 13.50 och då hade jag börjat väcka dom vid elvatiden! Nåväl det måste till en ändring där för Sara börjar jobba på måndag och då blir det tidigt.

Nu ska jag städa en del för dom har lovat riktigt bra väder imorgon och då ska jag tvinga min kära sambo att fara på badstranden och jobba på solbrännan lite!


Ha de

Söndag

Härligt nu väntar fyra dagars ledighet, har vart och badat idag med hela familjen....ljuvligt!

Ha de

27/6

Hello....
varmt som skam är det både ute och inne, skönt alla gånger men liiiite besvärligt då jag jobbar natt. Ska alldelens strax fara för den fjärde och för denna gång sista natten.

Har hunnit med en hel del ändå, sol och bad och njutit av att se barnen i solskenet. Imorgon, om vädret blir vad de lovar, ska vi fara till rörbäck och bada.

Jag ska ju passa på att jobba på brännan förstås, vi var till rörbäck en sväng i em men vi doppade oss mest för att få svalka. Sen var vi tyvärr tvugna att fara till stan och handla, men då är det ju gjort så behöver vi inte göra de imorgon-

Just nu är alla barnen hemma ikrokarna plus att syrrans Sandra är här.

Nej nu väntar allvaret-
Ha de

Hello new computer!

Äntligen är den inköpt, lilla söta alldelens nya dator. Det blev en bärbar liten sak så numer sitter jag uppe i köket och njuter! Vi har tom. fått igång det trådlösa nätverket så inga sladdar behövs!!!!

Annars ska jag och jobba nu inatt, första av fyra så jag lär ändå inte sitta nå mycket vid burken.....


Men på återseende jag lovar!

Ha de


17/6

Det var mig en dålig uppdatering på denna blogg!!!!
Jo jag vet men jag sitter bara vid datorn då det ska betalas räkningar eller beställas nåt, det sista jag gjorde innan idag var att beställa dammsugarpåsar! Herregud så exklusivt.
Livet är behagligt annars och jag väntar( som de flesta) på sommarens värme. Jag börjar jobba enligt sommarschemat imorgon och det innebär åttio procent natt.....känns sådär men man måste ju ibland.

Midsommar om två dagar, eller en och en halv nu då, och den ska tillbringas i Töre hos lilla mammsen och Leffepeffe, trevligt hoppas jag att det blir och att vädret blir bra för ska vi äta inne blir det TRÅNGT.

Hanna går simskola denna vecka och nästa och hon är jätteduktig. Dom har fantastiskt duktiga simfröknar och jag hoppas att alla barnen lär sig efter dessa veckor.

Jo sen jag skrev sist har v ökat familjen med tre individer, Sanna, Sonja och Snobben. Tre små skräpiga undulater. Skitsöta och trevliga om det inte hade varit för att Sonja är en elak översittare som skrämt de andra två till lydnad....hon ska få flytta till moster så vi får njuta av kvittrande fåglar istället för skrikande rabiata mobbfåglar!

Nope nu blir det tv senare sängen, mannen i mitt liv jobbar natt så det är inte så lätt att ta sig i säng!

Ha de

RSS 2.0