Rackarns vad dålig uppdatering...

Men nu kommer det lite nytt. Livet är som vanligt och det är faktiskt himla skönt. Jag har bara inte tid att sitta vid datorn nu då det är sommar, nån bloggmiljonär lär jag ju inte bli ha ha ha.

Igår var det en hektisk dag vi fick flera besök som krävde kaffekokning och ett barn blev kvar här och ska stanna och sova till på lördag, livat? javisst men trevligt. Senare på kvällen då det blev tomt på folk insåg jag att jag måste till stan å handla, inte så trevligt men man måste ju, så då jag kom hem var det bara att göra kväll i huset.

Vi kom hem från skellefteå i onsdags och jag måste säga att det var hemskt skönt att vara där även om det bara var två nätter, vi kom verkligen in i semesterlunket. Mat då man var hungrig och sömn då man var trött, skönt att inte vara styrd av klockan. Skellefteå Camping är ett ställe som jag varmt rekomenderar till spec barnfamiljer.  Nu är det då tider som styr det mesta annars i livet så det var skönt med avkoppling.

Nä nu kommer det lite bilder för nu börjar det vara dags för frukost.

Ha de



Hanna i vattenkanan!



Linus och mamma i kanan!



Dom hade elbilar som man matade med en tia så fick man köra en stund....
här hade vi kunnat vara heeeela kvällen!



Det gick tom bra att vänta en stund på bilarna....



Stugan vi hade var nyrustad och jättefin!



Välbehövlig paus.....en sån här bäddsoffa vill jag ha i barnens rum!

Bilder

Här kommer det nå bilder från helgen i Heden!



Stella och Sally....den enda som blev bra av ca 200......ha ha ha



Sally orkade inte in utan somnade på trappen.




Pappan vallar barnen med motorfordon...



Barnarbete



Småtrollen i kökssoffan



Pappa och Linus i lektagen

Torsdag 16 Juli

Så är det snart dax för passets sista 10 tim, jag måste bara skriva att visst känns det motigt att fara men då man jobbar med Maria går det mycket lättare, ibland blir det så tokigt och det gör natten lite kortare!

Annars har det inte hänt så mycket annat än vanliga ting. Ni vet mat, tvätt och sånt man måste göra. Imorgon blir det dock att sova lite mindre så man strax är tillbaka i den vanliga dygnsrytmen. Nåja någon riktig morgonlärka kan jag nog aldrig bli *skratt*

Lovar att lägga upp lite bilder på bla. RallySally imorgon, orkar inte fippla med tekniken nu!

Ha de alla och sov gott!

15/7

Så åter till verkligheten, vi har haft det underbart i helgen men nu är det tillbaka till arbetet och alla andra måsten. Har jobbat två av fyra nätter och det har gått riktigt bra. Idag har det åskat som bara den här i Råne, lite kul med tanke på att jag och Maria konstaterade att det inte åskat på riktigt i sommar. Känns skönt ute.

Med Sally går det som en dans, nog för att Henrik gör det mesta då jag jobbar, hon är en riktig liten mönstervovve!



Nu ska jag trixa ihop lite pastasallad att ta med mig på jobbet, får nog göra mycket för Sara vill oxå äta.

Ha de

9/7

Ja godmorgon ska man väl säga denna tiden,06,58 men jag har redan varit uppe en stund,sen 6,10, Sally är en morgonpigg liten varelse...och som det flesta vet så är jag INTE det. Men jag lyckas någonstans i mitt inre uppfatta att om jag inte stiger upp då hon piper så får jag torka hundkiss och det tänker jag då inte göra *ler*

Just nu är det bara jag och Sally som stigit upp, inte ens den stora hunden har orkat masa sig uppför trappen, ja just det fåglarna är ju vakna oxå men dom kräver inte så mycket engagemang.

Solen är framme idag och det känns riktigt härligt, den kom igår kväll och det firade jag med en springtur, det var riktigt skönt. Stella följde med och hon var inte så lat som hon brukar vara utan sprang på hela tiden. Annars igår så var det järnet hela dagen. Flera kompisbesök hann vi med, mamma och syrran var hit en SNABB sväng och sen allt annat som görs var dag, så som mat, tvätt och städ. Sen fick båda vovvarna duscha och få klorna friserade så ni förstår att det var en hel del igår.

Nu ska jag njuta av frukost och tidningen innan någon annan vaknar, man är inte bortskämd med matro i detta hus*Skrattat*

Ha de


Vart är sommaren?

Så är himmlen tyngd av gråa moln ännu en dag. Längtar efter sol och värme igen, känns lite trist att man måste ha långärmat på sig om man ska gå ut. Visst det behövs regn för naturen men det behövs sol för det mänskliga sinnet oxå, jag menar vi går ju mot mörkare tider och vintern som kommer är lång. Det känns som att man behöver ladda batterierna inför snö och kyla.

Sara jobbar så hon är inte så brydd över vädret, värre för de som jobbat under kanondagarna vi hade och som är lediga nu.....

Sally blir bara mer och mer hemtam, hon är en riktig liten RallySally, sover väldigt mycket men då hon är vaken är det järnet som gäller. Tur att vi köpt tuggben åt henne för jag ser tendenser till skobitning. Hon lyssnar faktiskt till ordet nej.....kanske hon kan lära barnen vad det betyder....Ha ha ha ha


Nu kom det upp en liten skrutt så nu är det frukost som gäller!




Ha de






Midsommar


Osocial.....

Ja jag har inte tid för något nu, det är som att ha en bebis igen! Men en rynkig liten bebis. Sally har verkligen tagit oss med storm och är redan en del av våran familj! Allt går över förväntan och jag väntar på bakslagen så som pinkpölar inne och söndertuggade skor!

Nåväl nog om det nu, på torsdag ska vi fara till heden och sova där. Det känns kul och det blir ju en liten minisemester för barnen, senare i sommar ska vi ju till Skellefteå och det känns bra.

Vi har hunnit byta bil oxå sen jag skrev sist, vi är ju liksom beroende av en kombi, så nu är Henrik ute och nöter ner lacken på den med en svamp...ha ha ha Barnen leker och busar och jag nöter dator en stund, men nu ska jag gå ut och kolla läget.

Ha de




Välkommen Sally!

Tillökning i familjen....Sally en åttaveckors Shar-Pei valp......



Hemlis.....

Jag tror jag har en hemlis......men nu börjar jag mitt jobbpass så jag är nog hemlig till på måndag, om hemlisen slår in!!!


Ha de

1/7

Så äntligen har vi tagit oss upp i någorlunda bra tid. Hanna kom och väckte mig tio över åtta, andra dagar har dom sovit till halv tio, så nu känns det som att dagen blir normal i alla avseenden.

Vi var ute med mc:n igår en sväng på kvällen och det var ljuvligt. Gillar inte riktigt att åka efter E4:an mem dte gick bra ändå. Vi var till mammsens stuga och mätte nån vägg så vi var inte bara och finåkte=]

Idag är det lite mulet än så länge men väldigt varmt så om solen kommer fram ska vi nog dra till playan en sväng. Jag börjar ju jobba imorgon kväll och går av på måndag morgon så det känns som man måste passa på nu.

Ska försöka lägga ut lite bilder senare om jag kommer på hur man gör, vi har ju som sagt en ny dator och det är vista-programm i den och jag fattar inte riktigt hur man får till att lägga in bilder i datorn.....men nog vet jag det ordnar sig.


Nope nu frukost sedan frisk luft.


Ha de alla och glöm inte bort att smörja er mot solen!

RSS 2.0