Grattis alla mammor

På våran egen dag så skiner solen som besatt! Klart vi är bra då tom vädret visar det. Vi har idag varit på en lång cykeltur. Hanns på egen cykel och Limpan åkte med mig. Det har barar varit vi hemma idag, Henrik jobbar, Sara är i lule och Krille är i Turkiet med mormor.

Annars så är allt lugnt, det är ju länge sen jag skrev men det har vart en del pyssel här hemma. Vi har hunnit måla om huset sen jag skrev sist och sen bara allmänt mycket mycket bök.

På torsdag sk ajg ju å springa vårruset och med handen på hjärtat så har det inte blivit alltförmycket träning!!!

Snart börjara jag jobba oxå och då lär det ju inte bli mer tid för datorn. Men men nu vet ni att jag lever och nu ska jag fixa lite mat till minimonstrena!

Ps jag ska bli moster igen



Ha de

14/5

Ja det var det....boxen slut för denna termin och det känns redan som jag slappat till mig, konstigt är ju det eftersom det bara är ca 13 timmar sen den slutade. Måste verkligen vara hård med mig själv i sommar och träna MINST varje onsdag. Vi har en träningsbänk med skivstång samt hantlar så det är INGA problem med utrustningen, däremot motivationen att gå ner i bunkern å nyttja dom.

Idag är de små barnen lediga så vi ska passa på att fara på badhuset. Det är visserligen härligt väder ute men det kan inte hjälpas nu måste vi ta oss iväg till plurret.

Annars händer det noll saker här hemma, ja förutom alla vanliga måsten då.

Så Ha de


Trött...

Tack för allt igår kära vänner och syster! Måste dock säga att det tar på orken att fylla år, som om det gågna åter har ackumulerats och faller över en på en dag. Mycket annat som spelar in oxå visserligen......

Nåväl ny dag och nya tag. Sista boxningen för terminen och det känns ju halvtrist eller inte bara halv utan heltrist. Hur ska man klara sig nu då?

Annars ska jag gå ut å påta på i nån blomrabatt och hoppas på bra väder.


Ha de

Ja må jag leva

Är alltså min födelsedag...delar den med andra förstås och faktiskt ett par som jag känner....passar på att gratta Maria (igen)....fin dag idag alltså!

Sprang igår, premiär på elljusspåret, inga björnar men såg rumpan på ett skräckslaget rådjur. Gick bra men var väldigt trött.

Nu ska jag fixa lite för det kommer folk och äter tårta!

Ha de


Jobb jobb

Idag har jag hunnit med två väldigt olika firanden, först ut Casper som fyllde tre år och sen Syster Monica som fyllde hela40år, grattade även Jennifer som fyllde fjortis! Gott fika på båda ställena, jaja jag fikade ju inte hos C men barnens aptip skvallrade om kvaliteten.

Nu jobbar jag och passar på att låna datorn då våran ej är lagad ännu.
Imorgon ska vi, om det är bra väder, fara iväg till Strömsunshemmet och ha det trevligt, det är Hannas musikverkstan som anordnar det. Hoppas bara att jag är pigg nog att njuta av alltihopa.

Nope nu är det bäst att gå tillbaka innan jag är allt för saknad.

Ha de

Back online!

Ja nu nöter jag Saras nya dator....klart jag inte kan hålla mig från datorvärlden. Idag är det tack och lov onsdag och jagfår boxas lite. Igår var det sista barngympan och sista mammagympan för denna terminen, skönt men ändå trist. Två gånger kvar på boxen och sen får man minsann träna själv......får se hur det ska gå?

Inget nytt på datorfronten, ska ju lämna inden till nån haj datasnubbe som ska kolla om det lönar sig att fixa aset eller om det  bara är att köpa en ny. OM vi köper en ny så blir det inte en stationär utan en bärbar variant, sitter ju som sagt vid saras dator och lyxigt värre sitter jag vid köksbordet och inte nere i bunkern!

Nope nu ska jag fixa och trixa lite här hemma innan vi ska bege oss på träningen, Hanna ska följa med mig idag. Henrik jobbar em så Krille ska vara barnvakt ikväll, Hanna och Krille bråkar så mycket så det känns bäst att bara lämna Limpan hemma med honom!



Så på återseende och ha de!

Satans teknik

En sak är ju bra och det är att Hanna har hittat den trådlösa telefonen.....men samma dag krashade datorjäveln (ja mamma nu svär jag) Vår kära granne tog sig an den och vips var den på g igen....men säg den lycka som varar för evigt, nu har aset flippat igen. Jag hade 7 gig bilder på den, grannen räddade de MEN nu ska jag ju då bränna ut dessa bilder och hinner bränna ut en tredjedel så var det som att den dog!....skit,skit,skit,skit!

Sitter nu på ungarnas dator och plitar ner några rader, kommer inte att bli så tätt mellan inläggen framöver förrän vi investerat i en ny dator, då hoppas jag att det blir fler, eller så kanske jag blir helt avdatoriserad! Hjälp!

Nåväl ha de nu alla så syns vi i det verkliga livet sitället!

Kram


RSS 2.0